Blog

systems engineering verdieping

Bouwprojectmanagement (e-learning)

Wil jij meer leren over Bouwprojectmanagement? Tijdens de e-learning Integrale Projectbeheersing leer je hoe je met behulp van modellen en concrete hulpmiddelen een bouwproject op tactisch niveau effectief managet en organiseert.

contractmanagement

UAV-GC cursus

Wil je een UAV-GC cursus volgen? Meld je dan aan voor de UAV-GC basis e-learning bij BouwGenie. Leer op je eigen tempo de verschillen tussen UAV en UAV-GC, ontdek de structuur van een GC-contract en krijg inzicht in de beheerste processen en rechtmatige onderbouwingen die nodig zijn. Deze cursus biedt je de nodige kennis en vaardigheden om succesvol te opereren binnen het domein van UAV-GC contracten. Schrijf je vandaag nog in!

auditstrategie

Audit leren uitvoeren

Audit leren uitvoeren? In deze e-learning leer je hoe je een effectieve audit kunt uitvoeren door middel van een gestructureerde aanpak in drie eenvoudige stappen.

systems engineering

Systems engineering opleiding

Ben je werkzaam in de realisatiefase van bouw- en/of infrastructuurprojecten en wil je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Systems Engineering verbeteren? Dan is deze Systems Engineering opleiding (e-learning) een must voor jou!

contractmanagement

UAV cursus

Onvolledige informatie, niet vastgelegde afspraken en aannames zijn grote risico’s in bouwprojecten. Om repeterende faalkosten te voorkomen is bewustwording van de spelregels en communicatie cruciaal. Onze UAV cursus (e-learning) biedt een uitstekende start om dit bewustzijn te ontwikkelen.

auditstrategie

Auditstrategie in drie stappen

In deze praktische e-learning leer je in drie stappen een goed werkende auditstrategie op te zetten. Ook krijg je de formats om jouw Audit succesvol uit te voeren.

contractmanagement

UAV training basis

Tijdens deze UAV training (e-learning) krijg je de kern van de UAV voorgeschoteld in hapklare brokken. Het betreft een aanzet voor verdere bewustwording en verdieping van de economische spelregels.

systems engineering verdieping

Integrale Projectbeheersing

Tijdens de e-learning Integrale Projectbeheersing leer je hoe je met behulp van modellen en concrete hulpmiddelen een project op tactisch niveau effectief beheert en organiseert.

uav-gc-e-learning

UAV-GC basis training

Leer op jouw tempo de verschillen tussen UAV en UAV-GC, ontdek de structuur van een GC-contract en krijg inzicht in de beheerste processen en rechtmatige onderbouwingen die nodig zijn.

logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?