Audit leren uitvoeren

Louis Jurjus

Audit leren uitvoeren? In deze e-learning leer je hoe je een effectieve audit kunt uitvoeren door middel van een gestructureerde aanpak in drie eenvoudige stappen.

Introductie cursus audit leren uitvoeren

Wil je leren hoe je effectieve Audits kunt uitvoeren en inzetten in de bouw- en infrasector? Ontwikkeld door experts uit het vakgebied, biedt onze e-learning Auditstrategie in drie stappen de perfecte oplossing. Je leert hoe je een solide auditstrategie kunt opzetten en krijgt handige formats aangereikt om je audit succesvol te laten verlopen.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

Deze e-learning is speciaal ontworpen voor bouwprofessionals die zich bezighouden met UAV-GC projecten in de bouw- en infrasector en die graag willen leren hoe ze een succesvolle audit kunnen uitvoeren.

Wat ga je leren in deze e-learning?

Tijdens deze e-learning:

  • leer je in drie stappen hoe je een effectieve auditstrategie kunt opzetten voor jouw UAV-GC project
  • zodat je een uitspraak kunt doen over het functioneren van het kwaliteitsmanagementsysteem van de Opdrachtnemer
  • krijg je praktische formats aangereikt om je Audit succesvol uit te voeren.

Vereisten

Het volgen van deze e-learning vereist dat de deelnemer affiniteit heeft met UAV-gc-projecten en/of de context van de UAV-gc begrijpt.

Handig om te weten

Onze e-learning is na aanschaf een jaar lang onbeperkt toegankelijk. Je kan de cursus online volgen in jouw eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Onze e-learnings zijn ontwikkeld door professionals uit het werkveld en zijn gebaseerd op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Sneak peek

Audit leren uitvoeren? E-learning aanschaffen

Wil je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Audits ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor onze e-learning Auditstrategie in drie stappen en krijg een jaar lang onbeperkt toegang tot het lesmateriaal.

Louis Jurjus

Over de Genie

Louis Jurjus

Als specialist UAV-GC projecten help ik projectteams en in het bijzonder contractmanagers de rechtmatigheid van betalingen te borgen en een uitspraak over de werking van het KMS van de opdrachtnemer te kunnen doen. Voor dit laatste zet je audits in. In mijn e-learning leer je in 3 stappen een goedwerkende auditstrategie op te zetten.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Contractmanagement
uav-gc-e-learning
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV-GC basis training

Beschikbaar!
Projectmanagement
Hermen Bruinissen
Expert:
Hermen Breunissen

Integrale Projectbeheersing

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?