BouwGenie: jouw online platform voor bouw en infra opleidingen

BouwGenie is dé plek waar je online bouw en infra opleidingen kunt volgen. Onze e-learnings zijn samengesteld door professionals uit de bouw- en infrasector,  zodat jij de meest up-to-date en relevante lesstof krijgt. Met BouwGenie heb je de vrijheid om te studeren wanneer het jou uitkomt. Onze werkwijze is eenvoudig en efficiënt: bestel jouw e-learning, volg de cursus op je eigen tempo, en ontvang jouw certificaat. Lees verder om te ontdekken waarom BouwGenie de ideale keuze is voor jouw bouw en infra opleidingen!

Sluit je bij ons aan, investeer in jezelf en groei in kennis. Omdat leren leuk is.

Flexibel studeren wanneer het jou uitkomt

Bij BouwGenie begrijpen we dat jij drukke schema’s hebt en dat het vinden van tijd om te studeren soms lastig kan zijn. Daarom bieden wij jou de flexibiliteit om te studeren wanneer het jou uitkomt. Onze e-learnings zijn volledig online, zodat je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt. Of je nu een drukke baan hebt, een gezin hebt om voor te zorgen, of gewoon je eigen studietempo wilt bepalen, BouwGenie past zich aan jouw behoeften aan. Zo kun jij op jouw eigen tempo en op jouw eigen manier de bouw en infra opleidingen volgen die jij wilt.

Specialistische kennisoverdracht: leer van bouw en infra experts

Bij BouwGenie geloven we dat leren van experts uit het vakgebied de beste manier van leren is. Daarom werken we samen met professionals uit de bouw- en infra branche om onze e-learnings samen te stellen. Onze cursussen zijn gebaseerd op praktijkervaringen en zijn samengesteld door experts uit het vakgebied. Of je nu wilt leren over Systems Engineering, Auditstrategie, UAV training of Inrichting Integrale Projectbeheersing: BouwGenie biedt jou de kans om te leren van de besten in het vak.

Onze E-learnings

Elke dag een beetje slimmer

Start hier je online curriculum. E-learning is ideaal, omdat jij precies kunt indelen waar en wanneer je de online training volgt. Na aanschaf heb je maar liefst één jaar lang onbeperkte toegang en herhaal je de cursus zo vaak als je wilt. Omdat wij een hekel aan droge kost hebben, steken wij er veel energie in om jou leuke, boeiende en gave e-learnings te bieden. Ervaar het zelf!

Systems Engineering
systems engineering
Fabian de Jong
Expert:
Fabian de Jong

Systems Engineering in vier stappen

Aan de hand van vier stappen neemt deze e-learning jou mee in het proces van Systems Engineering; gestructureerd en aantoonbaar werken.

Beschikbaar!
Contractmanagement
contractmanagement
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV training basis

Tijdens deze UAV training (e-learning) krijg je de kern van de UAV voorgeschoteld in hapklare brokken. Het betreft een aanzet voor verdere bewustwording en verdieping van de economische spelregels.

Beschikbaar!
Contractmanagement
uav-gc-e-learning
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV-GC basis training

Leer op jouw tempo de verschillen tussen UAV en UAV-GC, ontdek de structuur van een GC-contract en krijg inzicht in de beheerste processen en rechtmatige onderbouwingen die nodig zijn.

Beschikbaar!

Bouw en infra opleidingen volg je bij BouwGenie

Ben jij op zoek naar flexibele, praktische en hoogwaardige bouw en infra opleidingen? Dan is BouwGenie de ideale keuze. Met ons platform krijg je toegang tot e-learnings samengesteld door experts uit het vakgebied, kun je studeren wanneer het jou uitkomt en ontvang je na afronding een certificaat. Met BouwGenie optimaliseer je jouw kennis en vaardigheden binnen het gebied van bouw en infra, en vergroot je je carrièremogelijkheden. Bestel vandaag nog jouw gewenste e-learning.

logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?