BouwGenie: dé plek voor een bouwkunde cursus!

Ben je op zoek naar een praktische en flexibele manier om je kennis van bouwkunde bij te spijkeren? Voor een waardevolle bouwkunde cursus ben je bij BouwGenie aan het juiste adres! Onze e-learnings zijn samengesteld door professionals uit het vakgebied en bieden je de mogelijkheid om in je eigen tempo te studeren, wanneer het jou uitkomt.

Sluit je bij ons aan, investeer in jezelf en groei in kennis. Omdat leren leuk is.

De voordelen van BouwGenie

Wat maakt BouwGenie de beste keuze voor jouw bouwkunde cursus? Hier zijn een aantal voordelen die je bij BouwGenie kunt verwachten:

Studeren op jouw eigen tempo

Bij BouwGenie begrijpen we dat je een druk leven hebt en dat studeren niet altijd past in een vast schema. Daarom geven we je de vrijheid om te studeren wanneer het jou uitkomt. Met onze e-learnings heb je één jaar onbeperkt toegang, zodat je de bouwkunde cursus kan aanpassen aan jouw agenda.

Volledig online

Onze e-learnings zijn 100% online. Je kunt dus studeren waar je maar wilt, op je computer, tablet of smartphone. Je hebt alleen een internetverbinding nodig en je kunt direct aan de slag met de lesstof.

Praktische en toepasbare lesstof

Bij BouwGenie geloven we in leren door te doen. Daarom zijn onze e-learnings gericht op praktische en toepasbare lesstof. Je krijgt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktijkopdrachten en video’s met uitleg van een echte BouwGenie.

Specialistische kennisoverdracht

Onze e-learnings zijn samengesteld door experts uit het vakgebied. Dit betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardige en actuele content die je helpt om specialistische kennis op te bouwen. Of je nu geïnteresseerd bent in Systems Engineering, Auditstrategie, UAV training of Inrichting Integrale Projectbeheersing: BouwGenie heeft een breed scala aan cursussen om aan jouw behoeften te voldoen.

Hoe werkt het? Het is eenvoudig!

Bestel eenvoudig de Bouwkunde cursus die bij jou past via onze website en krijg direct toegang tot de e-learning. Je kunt op je eigen tempo studeren en hebt één jaar onbeperkt toegang tot alle lesmaterialen. Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een waardevol certificaat van deelname, dat een mooie toevoeging is aan je CV en laat zien dat je specialistische kennis hebt opgedaan middels een cursus Bouwkunde.

Bouwkunde cursus volgen bij BouwGenie

Kies voor BouwGenie en investeer in jezelf! Onze praktische en flexibele e-learnings zijn de ideale manier om jouw kennis van Bouwkunde naar een hoger niveau te tillen. Bestel vandaag nog jouw Bouwkunde cursus en begin met leren wanneer het jou uitkomt.

logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?