Bouwprojectmanagement (e-learning)

Hermen Bruinissen

Wil jij meer leren over Bouwprojectmanagement? Tijdens de e-learning Integrale Projectbeheersing leer je hoe je met behulp van modellen en concrete hulpmiddelen een bouwproject op tactisch niveau effectief managet en organiseert.

Introductie Bouwprojectmanagement e-learning

Verbeter je inzicht in bouwprojectmanagement en verminder werkdruk door onze e-learning Integrale Projectbeheersing. Krijg aan de hand van een praktisch model inzicht in tactische beheersing en effectieve projectinrichting. Klaar om meer te leren? Dit is jouw kans.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

Deze e-learning richt zich specifiek op (medior) projectbeheersing managers binnen de bouwsector – zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Ook projectmanagers en Projectbeheersing specialisten die hun inzicht in bouwprojectmanagement willen vergroten, vinden hier waardevolle kennis.

Wat ga je leren in deze e-learning?

Deze uitgebreide e-learning is ontworpen om een essentiële bron van kennis te zijn voor (medior) managers in de bouwsector die verantwoordelijk zijn voor projectbeheersing. Of je nu een rol vervult als opdrachtgever of opdrachtnemer, deze cursus is op maat gemaakt om jouw begrip van bouwprojectmanagement te verdiepen. Maar daar blijft het niet bij – ook voor projectmanagers en specialisten op het gebied van Projectbeheersing die hun expertise willen aanscherpen, biedt deze e-learning waardevolle inzichten en vaardigheden op het gebied van bouwprojectmanagement.

Vereisten

  • Enige ervaring in het vakgebied van bouwprojectmanagement als een pre.
  • Minimaal een HBO-opleidingsniveau.
  • Geschikt voor functies zoals projectbeheersing managers, specialisten in projectbeheersing en projectmanagers.

Resultaat

Na afronding van deze e-learning heb je inzicht in de aspecten die van belang zijn voor de effectieve implementatie van de integrale beheersing, als belangrijke bouwsteen van bouwprojectmanagement. Je zult tevens een goed begrip ontwikkelen van de rol van een manager projectbeheersing bij het opzetten van integraal bouwprojectmanagement.

Sneak peek

Aanmelden Bouwprojectmanagement (e-learning)

Word een expert in Bouwprojectmanagement en meld je aan voor de e-learning Inrichting Integrale Projectbeheersing. Om de e-learning een jaar lang (onbeperkt) te kunnen volgen dient deze eenmalig te worden aangeschaft. Studeer wanneer het jou aankomt en ontvang na succesvolle afronding een certificaat.

Hermen Bruinissen

Over de Genie

Hermen Breunissen

Als procesmanager help ik projectorganisaties bij het structureren van hun projecten. Ik doe dit veelal op interim basis vanuit een rol als manager projectbeheersing of als adviseur projectbeheersing. Mijn kracht is om hierbij oog te houden op de totale opgave en deze in samenhang te organiseren. In deze online training laat ik je zien hoe ik dat doe en geef ik je een model en hulpmiddelen die je daarbij kunnen helpen.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Contractmanagement
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV training basis

Beschikbaar!
Contractmanagement
uav-gc-e-learning
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV-GC basis training

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?