Auditstrategie in drie stappen

Louis Jurjus

In deze praktische e-learning leer je in drie stappen een goed werkende auditstrategie op te zetten. Ook krijg je de formats om jouw Audit succesvol uit te voeren.

Introductie auditstrategie

Heb je geen idee hoe je een Audit moet uitvoeren, laat staan hoe je een Audit effectief kunt inzetten? Besteed je veel tijd aan het uitvoeren van Audits of wacht je tot er iets misgaat voordat je ze inzet, of gebruik je Audits alleen om de Opdrachtnemer/aannemer te controleren? Dan is deze  e-learning Auditstrategie in drie stappen iets voor jou.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

De e-learning Auditstrategie in drie stappen is bedoeld voor bouwprofessionals die werken met UAV-GC projecten in de bouw- en infrasector.

Wat ga je leren in deze e-learning?

In deze e-learning leer je stap voor stap een strategie op te zetten voor het uitvoeren van een Audit op jouw UAV-GC project, zodat je een oordeel kunt vellen over het functioneren van het kwaliteitsmanagementsysteem van de Opdrachtnemer. Daarnaast ontvang je praktische formats om je Audit daadwerkelijk uit te voeren, waarmee je concreet aan de slag kunt.

Vereisten

Het volgen van deze e-learning vereist dat de deelnemer affiniteit heeft met UAV-gc-projecten en/of de context van de UAV-gc begrijpt.

Resultaat

Aan het eind van de e-learning Auditstrategie in drie stappen heb je een transitie doorgemaakt in de toepassing van de Audit. Je wordt je bewust van de mogelijkheden en kansen van een Audit, de uitvoering van het Werk wordt voorspelbaarder en je gaat minder controleren en meer sturen op risico’s.

Sneak peek

E-learning auditstrategie aanschaffen

Zodra je de e-learning Auditstrategie in drie stappen hebt aangeschaft krijg je één jaar lang onbeperkt toegang. Je kan deze online cursus volgen waar en wanneer je wilt. Na afronding ontvang je een certificaat.

Louis Jurjus

Over de Genie

Louis Jurjus

Als specialist UAV-GC projecten help ik projectteams en in het bijzonder contractmanagers de rechtmatigheid van betalingen te borgen en een uitspraak over de werking van het KMS van de opdrachtnemer te kunnen doen. Voor dit laatste zet je audits in. In mijn e-learning leer je in 3 stappen een goedwerkende auditstrategie op te zetten.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Projectmanagement
Hermen Bruinissen
Expert:
Hermen Breunissen

Integrale Projectbeheersing

Beschikbaar!
Systems Engineering
Fabian de Jong
Expert:
Fabian de Jong

Systems Engineering voor opdrachtnemers

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

We bellen je even om een afspraak te maken. Met wie hebben we het genoegen?

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?