Integrale Projectbeheersing

Hermen Bruinissen

Tijdens de e-learning Integrale Projectbeheersing leer je hoe je met behulp van modellen en concrete hulpmiddelen een project op tactisch niveau effectief beheert en organiseert.

Introductie Inrichting Integrale Projectbeheersing

Ervaar je regelmatig een gebrek aan overzicht en inzicht in de onderlinge samenhang van verschillende aspecten binnen integrale projectbeheersing? Dit gemis aan overzicht kan leiden tot aanzienlijke operationele druk, als gevolg van de zware werklast op elk van de gebieden van integrale projectbeheersing. Deze e-learning stelt je in staat om het nodige inzicht te verwerven om met behulp van modellen en concrete instrumenten effectieve controle over en structurering van projecten op tactisch niveau te bereiken.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

De e-learning Integrale Projectbeheersing richt zich voornamelijk op (medior) managers in de bouwsector die verantwoordelijk zijn voor projectbeheersing (in de breedste zin, zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers). Daarnaast is de cursus ook waardevol voor projectmanagers en specialisten op het gebied van projectbeheersing die hun inzicht in dit vakgebied verder willen verdiepen.

Wat ga je leren in deze e-learning?

Tijdens de e-learning Integrale Projectbeheersing leer je onder andere:

  • Begrip van de essentie van het organiseren van integrale projectbeheersing en het vormgeven ervan op tactisch niveau.
  • Inleiding en uitleg van het model voor de opzet van integrale projectbeheersing op het tactische niveau.
  • Kennismaking en uitleg van diverse praktische hulpmiddelen om succesvolle integrale projectbeheersing op het tactische niveau te implementeren.

Vereisten

Voor de deelnemers aan deze e-learning is het waardevol als ze enige ervaring hebben binnen het vakgebied van projectbeheersing. Daarnaast is een HBO-opleidingsniveau een vereiste. De inhoud is met name relevant voor professionals die werkzaam zijn als managers in projectbeheersing, specialisten op het gebied van projectbeheersing en projectmanagers.

Resultaat

Na succesvolle afronding van deze e-learning, beschik je over een diepgaand begrip van het model en de bijbehorende hulpmiddelen die essentieel zijn voor het opzetten van integrale projectbeheersing.

Sneak peek

Aanmelden Integrale Projectbeheersing (e-learning)

Meld je nu aan voor de e-learning Inrichting Integrale Projectbeheersing om zelf een BouwGenie te worden! Om de training een jaar lang (onbeperkt) te kunnen volgen dient de e-learning eenmalig te worden aangeschaft. Volg de e-learning Integrale Projectbeheersing wanneer jij tijd hebt en ontvang na afloop een certificaat.

Hermen Bruinissen

Over de Genie

Hermen Breunissen

Als procesmanager help ik projectorganisaties bij het structureren van hun projecten. Ik doe dit veelal op interim basis vanuit een rol als manager projectbeheersing of als adviseur projectbeheersing. Mijn kracht is om hierbij oog te houden op de totale opgave en deze in samenhang te organiseren. In deze online training laat ik je zien hoe ik dat doe en geef ik je een model en hulpmiddelen die je daarbij kunnen helpen.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Systems Engineering
Fabian de Jong
Expert:
Fabian de Jong

Systems Engineering in vier stappen

Beschikbaar!
Contractmanagement
uav-gc-e-learning
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV-GC basis training

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?