Inrichting Integrale Projectbeheersing

Avatar foto

In deze e-learning leer je hoe je met behulp van model en concrete hulpmiddelen een project op tactisch niveau beheerst en inricht.

Inleiding

Herken je dat je overzicht mist en maar beperkt inzicht hebt in de samenhang tussen / totaalplaatje van de verschillende projectbeheersingsaspecten? Het gevolg van het niet kunnen werken vanuit overzicht is dat je veelal een hoge werkdruk ervaart door een grote workload op operationeel niveau voor elk van de projectbeheersingsaspecten. Met deze e-learning leer je hoe je met behulp van model en concrete hulpmiddelen een project op tactisch niveau beheerst en inricht.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

Deze e-learning is met name bedoeld voor (medior) managers projectbeheersing in de bouwsector (in de breedste zin, zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers). Maar ook voor projectmanagers, specialisten Projectbeheersing die meer inzicht willen krijgen in vakgebied Projectbeheersing.

Wat ga je leren in deze e-learning?

  • Inzicht in noodzaak organiseren van integrale projectbeheersing / inrichten projectbeheersing op het tactische niveau
  • Introductie / uitleg model t.b.v. inrichten integrale projectbeheersing op het tactische niveau
  • Introductie / uitleg van een aantal concrete hulpmiddelen om integrale projectbeheersing op het tactische niveau in te kunnen richten.

Vereisten

  • Enige ervaring met het vakgebied projectbeheersing is een pré
  • Minimaal opleidingsniveau: HBO
  • Functies: Managers projectbeheersing, specialisten projectbeheersing en projectmanagers

Resultaat

Na het volgen van deze e-learning heb je kennis van model en daaraan verwante hulpmiddelen ten behoeve van inrichten integrale projectbeheersing. Daarnaast heb je kennis van / houding over rol van de manager projectbeheersing rond het inrichten integrale projectbeheersing.

Avatar foto

Over de Genie

Hermen Breunissen

Als procesmanager help ik projectorganisaties bij het structureren van hun projecten. Ik doe dit veelal op interim basis vanuit een rol als manager projectbeheersing of als adviseur projectbeheersing. Mijn kracht is om hierbij oog te houden op de totale opgave en deze in samenhang te organiseren. In deze online training laat ik je zien hoe ik dat doe en geef ik je een model en hulpmiddelen die je daarbij kunnen helpen.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Systems Engineering
Fabian de Jong
Expert:
Fabian de Jong

Systems Engineering in vier stappen

Beschikbaar!
Contractmanagement
uav-gc-e-learning
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV-GC basis training

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons verhaal

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?