Systems Engineering voor opdrachtnemers

Fabian de Jong

Deze e-learning is een praktische toepassing van het Systems Engineering-proces in de realisatiefase voor opdrachtnemers.

Introductie Systems Engineering voor opdrachtnemers

In de huidige markt waarin projecten steeds groter en complexer worden, wordt ook vaak de verantwoordelijkheid van de opdrachtnemer groter. Om aantoonbaar te kunnen werken en te voldoen aan de eisen en verwachtingen van opdrachtgevers, is het toepassen van Systems Engineering (SE) een belangrijke stap. Met SE kun je gestructureerd werken en alle aspecten van het systeem inzichtelijk maken. Hiermee krijg je meer overzicht van het ontwerp en planning. Door Systems Engineering toe te passen, kunnen projecten efficiënter en effectiever worden uitgevoerd, met een hogere kwaliteit en meer beheersbare risico’s.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

Werk je voor een opdrachtnemer/aannemer of in een projectteam dat betrokken is in de realisatiefase van een project? Dan is deze e-learning Systems Engineering voor opdrachtnemers precies wat je nodig hebt omdat deze speciaal ontwikkeld is voor opdrachtnemers en/of aannemers in de bouw en infra en/of civiele techniek.

Werk je voor een opdrachtgever of in een bouwteam of ben je op een andere manier betrokken bij de inititiatiefase? Dan is onze andere e-learning voor opdrachtgevers ideaal voor jou. Die e-learning is namelijk speciaal ontwikkeld voor professionals in de publieke sector die betrokken zijn bij de verkenning, planuitwerking of contractvoorbereiding van grond-, weg- en waterbouwprojecten en die willen of moeten werken met Systems Engineering.

Wat ga je leren in deze e-learning?

Aan de hand van vier stappen word je meegenomen in het Systems Engineerings proces. Door middel van deze e-learning gaat dit proces bij jou ‘leven’. Per onderdeel wordt de theorie behandeld en weet jij wanneer er ‘iets’ van je wordt verwacht.

Vereisten

Je bent werkzaam in de realisatiefase van projecten. Je hebt ervaring met projecten waar Systems Engineering wordt toegepast of je hebt een ‘SE project’ in het vooruitzicht.

  • Werkzaam bij opdrachtnemende partij (aannemer)
  • Werkzaam in een project waar SE wordt toegepast en/of werkzaam aan een UAV-GC contract
  • Minimale projectkennis is benodigd
  • Geen ervaring met SE is benodigd

Resultaat

Na het volgende e-learning Systems Engineering voor opdrachtnemers ben je bekend met:

  • Jij kent de vier verschillende fasen van Systems Engineering
  • Jij weet wanneer deze fasen van belang zijn
  • Jij weet wie bij welke fase betrokken moet zijn

Sneak peek

E-learning Systems Engineering aanschaffen

Zodra je de e-learning Systems Engineering voor opdrachtnemers hebt aangeschaft krijg je een jaar lang onbeperkt toegang. Je kan de e-learning dus volgen waar en wanneer jij wilt.

Fabian de Jong

Over de Genie

Fabian de Jong

Als specialist Systems Engineering help ik (project-) organisaties bij het toepassen van deze werkmethode. Ik adviseer het management en begeleid projectteams. Daarbij geef ik trainingen in dit vakgebied. In mijn e-learning leer ik jou om Systems Engineering toe te passen in 4 overzichtelijke stappen.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Projectmanagement
Hermen Bruinissen
Expert:
Hermen Breunissen

Integrale Projectbeheersing

Beschikbaar!
Contractmanagement
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV training basis

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

We bellen je even om een afspraak te maken. Met wie hebben we het genoegen?

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?