UAV training basis

Pieter de Vries

Tijdens deze UAV training (e-learning) krijg je de kern van de UAV voorgeschoteld in hapklare brokken. Het betreft een aanzet voor verdere bewustwording en verdieping van de economische spelregels.

Introductie UAV training

Ben je betrokken bij bouwprojecten en wil je de risico’s van onvolledige informatie, niet vastgelegde afspraken en werken op basis van aannames verminderen? Dan is deze UAV training iets voor jou. Door bewustwording van de spelregels en het verbeteren van communicatie binnen de keten kunnen repeterende faalkosten voorkomen worden. Het werken in een beheerst proces is van belang voor zowel de opdrachtgever als de aannemer. Deze e-learning biedt een prachtige aanzet om de basisprincipes van UAV te begrijpen en stelt je in staat om jouw projectmanagement vaardigheden te verbeteren.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

De UAV training basis (e-learning) is bij aannemers geschikt voor: werkvoorbereiders, uitvoering, projectleiders en bij opdrachtgevers zijn dit contractmanagers, werkzaam in de bouw- en infrasector.

Wat ga je leren in deze e-learning?

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk leer je tijdens deze training de praktische toepassing van UAV. Jij leert de belangrijkste zaken te herkennen en krijgt het inzicht dat het naast techniek steeds om geld handelt en dat de UAV dus economische spelregels zijn.

Vereisten

Voor het volgen van de UAV training basis  is geen specifieke voorkennis vereist.

Resultaat

Het besef dat je eerst een 0-meting moet maken (waar sta je); wat zeggen de regels, om van daaruit te kunnen communiceren. Door de e-learning zal het bewustzijn groeien dat een werk wordt aangenomen voor een vast bedrag. Elke verandering in scope veroorzaakt in de realisatie immers druk op de contractuele planning en heeft gevolgen voor het budget.

Sneak peek

UAV training aanschaffen (e-learning)

Meld je nu aan voor deze UAV training en maak een verschil in jouw bouwprojecten! Om de UAV training een jaar lang (onbeperkt!) te kunnen volgen dient de e-learning eenmalig te worden aangeschaft. Volg de UAV training wanneer jij tijd hebt en ontvang na afloop een certificaat.

Pieter de Vries

Over de Genie

Pieter de Vries

Vanuit mijn achtergrond als bouwrechtadvocaat weet ik als geen ander waar een discussie kan overgaan in een geschil. Als consultant help ik organisaties te laten werken in een beheerst administratief proces. Naast het adviseren over bestekken en bouwcontracten heb ik honderden workshops verzorgd op het gebied van de UAV.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Contractmanagement
uav-gc-e-learning
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV-GC basis training

Beschikbaar!
Systems Engineering
Eline van den Hombergh
Expert:
Eline van den Hombergh

Systems Engineering voor opdrachtgevers

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

We bellen je even om een afspraak te maken. Met wie hebben we het genoegen?

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?