UAV-GC basis training

Pieter de Vries

Leer op jouw tempo de verschillen tussen UAV en UAV-GC, ontdek de structuur van een GC-contract en krijg inzicht in de beheerste processen en rechtmatige onderbouwingen die nodig zijn.

Introductie UAV-GC basis

Binnen de infrastructuur-branche is een duidelijke trend zichtbaar waarbij opdrachtgevers zich meer terugtrekken in het proces. Aannemers nemen dan een prominentere rol op zich en krijgen meer verantwoordelijkheden, zowel in het proces als het ontwerp. Deze verschuiving in verantwoordelijkheden naar aannemers vraagt om een andere mindset en aanpak. Deze e-learning is ontworpen om dit bewustzijn te vergroten en fungeert als een echte eyeopener.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

Deze UAV-GC e-learning is relevant voor iedereen die te maken heeft met een GC-contract. Het benadrukt het belang van het begrijpen van een alternatieve contractomgeving. Voor aannemers kunnen dit onder andere calculators, werkvoorbereiders, projectleiders en engineers zijn. Opdrachtgevers kunnen hierbij denken aan contractmanagers die actief zijn in de bouw- en infrasector.

Wat ga je leren in deze e-learning?

  • We zullen dieper ingaan op de verschillen tussen UAV en UAV-GC.
  • Je krijgt inzicht in de structuur van een GC-contract en maakt kennis met diverse contractdocumenten.
  • Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de Vraagspecificatie Eisen en het Proces. Hierdoor ontwikkel je een bewustzijn van de specifieke mindset die bij een GC-contract hoort.

Vereisten

Hoewel geen specifieke voorkennis noodzakelijk is, kan het nuttig zijn als je vooraf de UAV-basis e-learning hebt gevolgd. Dit zal de overgang naar de GC-variant vergemakkelijken en zorgen dat de aangegeven verschillen beter herkenbaar zijn.

Resultaat

Na de afronding van de e-learning zul je begrijpen dat bij een GC-contract de focus ligt op het beheren van een gestructureerd proces. Het opbouwen van een dossier staat centraal in elk GC-project. Je zult je in toenemende mate bewust zijn van de noodzaak voor een juridisch onderbouwde aanpak bij elk probleem.

Sneak peek

UAV-GC training aanschaffen (e-learning)

Meld je nu aan voor deze UAV-GC e-learning en maak een verschil in jouw bouwprojecten! Om de UAV-GC training een jaar lang (onbeperkt!) te kunnen volgen dient de e-learning eenmalig te worden aangeschaft. Volg de UAV-GC training wanneer jij tijd hebt en ontvang na afloop een certificaat.

Pieter de Vries

Over de Genie

Pieter de Vries

Vanuit mijn achtergrond als bouwrechtadvocaat weet ik als geen ander waar een discussie kan overgaan in een geschil. Als consultant help ik organisaties te laten werken in een beheerst administratief proces. Naast het adviseren over bestekken en bouwcontracten heb ik honderden workshops verzorgd op het gebied van de UAV.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Systems Engineering
Fabian de Jong
Expert:
Fabian de Jong

Systems Engineering in vier stappen

Beschikbaar!
Projectmanagement
Hermen Bruinissen
Expert:
Hermen Breunissen

Integrale Projectbeheersing

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?