Ons verhaal

Hoe het begon

Berlijn, een zonnige namiddag op een terras langs de Spree. Een fantastische broedplaats om creatieve ideeën en jarenlange werkervaring te bundelen. De één een ster in netwerken; de ander een ster in netwerken. De één vooral offline; de ander online. Een mooie rode draad die ons beiden kenmerkt. En we hebben nog meer overeenkomsten, maar beiden ook iets unieks. Wat dan precies?

We stellen ons graag aan je voor, dan weet je gelijk wie de zonnebrillen achter BouwGenie zijn 😎

fabian corne 1

Onze missie

Wij geloven in een wereld waarin iedereen het recht heeft zich te ontwikkelen. Heel lokaal gezien streven wij naar toegankelijke kennis voor de bouwprofessional, gericht op bruikbaarheid en directe toepasbaarheid in de praktijk.

BouwGenie draagt op deze manier bij aan groei in kwaliteit, productiviteit en werkplezier. Met als resultaat het behoud van professionals en het borgen van continuïteit in de bedrijfsvoering van Bouwend Nederland.

Fabian de Jong

SE coach & Founder BouwGenie

fabian

Met veel plezier werk ik op het snijvlak van commercie en techniek. Door mijn open karakter en communicatieve vaardigheden leg ik gemakkelijk connecties en ga graag de relatie aan. Met mijn van nature brede interesse leer ik elke dag en luister ik graag naar anderen. Ik krijg energie van gemotiveerde mensen met een doel en ben graag onderdeel van een team.

Als specialist Systems Engineering help ik (project-) organisaties bij het toepassen van deze werkmethode. Ik adviseer het management en begeleid projectteams. Daarbij geef ik trainingen in dit vakgebied.

fabian
Corné

Corné Lam

Online Strateeg & Founder BouwGenie

Corné

Over snijvlakken gesproken: die van mens en technologie is degene waarbij ik in m’n element ben. Vooral als ik organisaties kan helpen door met (internet)technologie de mens en haar processen te dienen. Met mijn jarenlange ervaring binnen de IT, website-ontwikkeling en online marketing overzie ik het online maaiveld en weet deze succesvol in te zetten.

Ik ben een enthousiasteling, m’n glas is meer dan halfvol en zie veel mogelijkheden en kansen. Deze vibe neem ik graag mee in de teams waarin ik samenwerk. Ik stimuleer, inspireer en ga graag met focus doelmatig met elkaar aan de slag.

Waarom zou je voor ons kiezen?

gezamenlijke jaren werkervaring

groot netwerk Experts

groeiend aanbod e-learnings

logo BouwGenie

Over ons

Ons verhaal

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?