Hi Expert

Wat is er mooier dan jouw kennis te delen en samen met andere experts uit de Bouw- en Infra-branche te bouwen aan hét kennisplatform van Nederland? Sluit je vandaag nog aan bij ons als Genie en profiteer van geweldige synergie!

Toegang tot een boeiend en relevant netwerk

Begeleiding bij het omzetten van jouw kennis naar e-learning

Hoogwaardige e-learnings met didactische begeleiding en professionele video’s

Winstdeling per verkochte e-learning

Aanmelden vrijblijvende info-sessie
De synergie

Waarom aansluiten als Genie bij BouwGenie?

BouwGenie is een online kennisplatform waar praktische e-learnings worden aangeboden voor bouwprofessionals in de bouw- en infrastructuursector. In samenwerking met experts vanuit diverse specialismen ontwikkelen we voortdurend nieuwe e-learnings. Dit brede aanbod is niet alleen interessant voor cursisten, maar biedt ook jou als expert de mogelijkheid om jouw kennis te delen via het online podium dat BouwGenie je biedt.

E-learning

Ontdek de toekomst van kennisdeling en blijf de nieuwe generatie boeien. Met onze e-learnings ben je niet gebonden aan tijd en plaats, en kun je onbeperkt herhalen. We bieden een mix van audio, video, tekst en toetsing om een optimale leerervaring te garanderen.

Didactiek

Welke kennis, houding of vaardigheden wil jij cursisten bijbrengen? Samen met onze didactische experts ontwikkel jij een e-learning die doelgericht is en impact heeft. We garanderen topkwaliteit!

Studio

Stap samen met ons in een professionele studio. Je wordt begeleid bij het opstellen van het script en het spreken voor de camera. Op die manier zorgen we voor strak en consistent beeldmateriaal dat jouw expertise optimaal weergeeft!

Netwerk

Samen met andere experts bouw je mee aan ons online kennisplatform in de bouw- en infrastructuursector. Je deelt kennis, verrijkt anderen en bent bezig met leuke en energiegevende projecten. Verbreed je netwerk en maak impact!

Winstdeling

Voor elke verkochte e-learning profiteer jij van een aantrekkelijke winstdeling. Jij investeert eenmalig tijd en geld in het ontwikkelen van jouw e-learning, en wij nemen de rest voor onze rekening!

Zichtbaarheid

Ons online marketingbureau zorgt ervoor dat jouw e-learning zichtbaar en vindbaar is. We presenteren jouw profiel op onze website naast andere Genieën en je profiteert van de synergie tussen verschillende e-learnings.

Wacht niet langer! Sluit je vandaag nog aan bij BouwGenie en maak deel uit van de revolutie in kennisdeling binnen de bouw- en infrastructuursector. Word een Genie bij BouwGenie en laat je expertise schitteren!

Meer weten? Wij vertellen je alles!

In 1 uur vertellen we je in een online meeting alles zodat jij de keuze kunt maken om je als Genie bij ons aan te sluiten. We vertellen dan in detail over geld, tijd, samenwerking en content. En natuurlijk is er alle ruimte voor vragen 🙂

Ontwikkeltraject

Van Start tot Livegang E-learning

Om een beeld te krijgen bij het ontwikkeltraject van jouw e-learning, zie je hieronder in hoofdlijnen hoe het traject is ingericht en wanneer je de publicatie van je e-learning kunt verwachten.

doorlooptijd ontwikkeltraject

Start

Start didactisch traject

Bereid je voor op de trainingsdag m.b.v. een DIY-kit

Week 1

Week 2 – 5

Trainingsdag goed voorbereid starten we samen met de blauwdruk, de structuur van jouw e-learning

Start storyboard vanuit de structuur van de blauwdruk naar de volledige inhoud van jouw e-learning

Feedback storyboard #1 onze didactisch expert houdt je scherp: heb jij de doelgroep nog steeds op je vizier?

Start video traject

Ontwikkel je spreekscript voor houvast en structuur tijdens de opname in de studio

Week 6

week 7 – 10

Feedback spreekscript #1 onze videograaf maakt je bewust van spreektaal; lopen de zinnen lekker?

Feedback storyboard #2 onze didactisch expert reflecteert: komt de boodschap écht over?

Feedback spreekscript #2 onze videograaf checkt nogmaals. Is het spreekscript rijp voor de autocue?

Opname

Een mijlpaal: in een professionele greenscreen studio nemen we jouw e-learning op

Week 11

week 12 – 13

Montage onze videograaf monteert de studio opnames tot kwalitatief hoogwaardig video’s die we gaan gebruiken in de e-learning

Publicatie jouw storyboard, samen met alle ondersteunde media publiceren wij op ons e-learning platform

Live

in actie: Join the club

Deze experts gingen je voor

Genieën over BouwGenie

Het concept spreekt me erg aan, en vind het leuk om kennis te delen. De wijze waarop de begeleiding door de didactisch coach en videograaf georganiseerd zijn, inclusief de marketing en sales, vind ik erg fijn.

Louis Jurjus

Louis Jurjus

De meerwaarde is dat ook andere disciplines aanhaken en kunnen we met de hele groep kennispartners alles aanbieden. Ik focus me op de content en BouwGenie ontzorgt me d.m.v het platform.

Pieter de Vries

Pieter de Vries

Bij BouwGenie bepaal jij je eigen pad, met ondersteuning voor elke stap: didactiek, scripts, vorm, tekst. Het traject is uitdagend maar eindigt met trots. Professionele begeleiding en luisterend oor verzekerd. Het resultaat overtreft de inspanning!

Eline van den Hombergh

Eline van den Hombergh

Een pittig traject, maar leerzaam om nog beter te proberen je kennis en kunde over het voetlicht te brengen. BouwGenie stelt de ervaring van mij als docent centraal/voorop en doet haar best om er iets moois van te maken.

Ad Peters

Ad Peters

Een uitdagend traject! Het dwong me alles expliciet te maken. Mooi is het enthousiasme bij iedereen om een mooi product neer te zetten: professioneel en vernieuwend! Bovendien bereik ik zo een veel grotere doelgroep.

Hermen Bruinissen

Hermen Breunissen

We zijn altijd op zoek naar nieuwe Experts uit de Bouw en Infra branche. Ben jij de volgende Genie die Bouwend Nederland met jouw kennis een beetje slimmer maakt? Neem vrijblijvend contact met ons op!

studiepik logo groot

Ben jij de volgende Genie?

logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

We bellen je even om een afspraak te maken. Met wie hebben we het genoegen?

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?