Systeemdenken opleiding

Eline van den Hombergh

Deze e-learning is de perfecte voorbereiding voor opdrachtgevers of bouwteams die actief (gaan) zijn in de initiatiefase.

Introductie Systeemdenken Opleiding

Ontdek de kracht van Systems Engineering met onze e-learning ‘Systeemdenken Opleiding’ bij BouwGenie. Leer alles over het wat, waarom en hoe van systems engineering, inclusief praktische methoden en technieken voor directe toepassing in jouw projecten. Na deze opleiding ben je klaar om meteen aan de slag te gaan. BouwGenie biedt de tips en tools die je nodig hebt voor een succesvol project in de bouw- en infrastructuursector.

Voor wie is deze e-learning bedoeld?

Werk je voor een opdrachtgever of in een bouwteam of ben je op een andere manier betrokken bij de inititiatiefase? Dan is deze e-learning precies wat je nodig hebt. De e-learning is namelijk speciaal ontwikkeld voor professionals in de publieke sector die betrokken zijn bij de verkenning, planuitwerking of contractvoorbereiding van grond-, weg- en waterbouwprojecten en die willen of moeten werken met Systems Engineering.

Werk je voor een opdrachtnemer/aannemer of in een projectteam dat betrokken is in de realisatiefase van een project? Dan is onze andere e-learning voor opdrachtnemers ideaal voor jou. Aan de hand van vier stappen neemt die e-learning jou mee in het proces van Systems Engineering; gestructureerd en aantoonbaar werken.

Wat ga je leren in deze e-learning?

Leer alles over Systems Engineering: wat het is, waarom het wordt gebruikt en hoe je ermee werkt. Tijdens de opleiding systeemdenken leer je essentiële methoden en technieken die je helpen bij het concretiseren van je projectopgave, het identificeren van goede klanteisen en het helder definiëren van systemen. Versterk je vaardigheden en til je projecten naar een hoger niveau met BouwGenie.

Vereisten

Voor het volgen van de opleiding systeemdenken is geen specifieke voorkennis vereist.

Resultaat

Na afronding van de systeemdenken opleiding ben je bekend met:

  • Wat systems engineering inhoudt
  • De 5 essenties van systems engineering
  • De 5 primaire projectprocessen

Herken je:

  • Methoden en technieken die bijdragen aan effectieve werkwijzen
  • Het belang van teamwork bij het toepassen van systems engineering

Daarnaast zul je in staat zijn om:

  • De projectopgave concreet te maken met behulp van het piramidemodel
  • Het verschil tussen belang en standpunt te benoemen
  • Systemen helder te definiëren

Sneak peek

E-learning Systeemdenken aanschaffen

Met de aanschaf van de ‘Systeemdenken Opleiding’ krijg je een jaar lang onbeperkt toegang. Dit betekent dat je de e-learning kunt volgen op jouw eigen tijd en op elke gewenste locatie.

Eline van den Hombergh

Over de Genie

Eline van den Hombergh

Ik ben een ontrafelaar en doe niets liever dan structuur aanbrengen in onze complexe wereld. Als Systems Engineer help ik projectteams om met Systems Engineering te werken zodat projecten meer en meer voorspelbaar worden. Je kunt me tegenkomen in projectteams maar ook als workshopbegeleider en vanaf nu ook als Bouwgenie! Dit doe ik allemaal vanuit mijn kennis en ervaring met Systems Engineering maar ook met creativiteit en humor. Werken moeten we allemaal, dan kunnen we het maar beter een beetje leuker maken!

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Projectmanagement
Hermen Bruinissen
Expert:
Hermen Breunissen

Integrale Projectbeheersing

Beschikbaar!
Contractmanagement
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV training basis

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

We bellen je even om een afspraak te maken. Met wie hebben we het genoegen?

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?