Systems engineering cursus

Eline van den Hombergh

Deze e-learning is de perfecte voorbereiding voor opdrachtgevers of bouwteams die actief (gaan) zijn in de initiatiefase.

Ontdek de kracht van projectmanagement met onze ‘Systems Engineering Cursus’ bij BouwGenie. Leer alles over het wat, waarom en hoe van systems engineering, inclusief praktische methoden en technieken voor directe toepassing in jouw projecten. Na deze opleiding ben je klaar om meteen aan de slag te gaan. BouwGenie voorziet je van de tips en tools die je nodig hebt voor het succesvol realiseren van projecten in de bouw- en infrastructuursector.

Introductie Systems engineering cursus

Ontdek de impact van systems engineering met onze ‘Systems Engineering Cursus’ bij BouwGenie. Leer alles over de basisprincipes, toepassingen en implementaties van systems engineering, inclusief praktische methoden en technieken die direct van nut zijn in jouw projecten. Na afronding van deze cursus kan je direct aan de slag! BouwGenie voorziet je van de benodigde inzichten en instrumenten voor succes in de bouw- en infrastructuursector.

Voor wie is de online cursus bedoeld?

Werk je voor een opdrachtgever of in een bouwteam of ben je op een andere manier betrokken bij de inititiatiefase? Dan is deze e-learning precies wat je nodig hebt. De e-learning is namelijk speciaal ontwikkeld voor professionals in de publieke sector die betrokken zijn bij de verkenning, planuitwerking of contractvoorbereiding van grond-, weg- en waterbouwprojecten en die willen of moeten werken met Systems Engineering.

Werk je voor een opdrachtnemer/aannemer of in een projectteam dat betrokken is in de realisatiefase van een project? Dan is onze andere e-learning voor opdrachtnemers ideaal voor jou. Aan de hand van vier stappen neemt die e-learning jou mee in het proces van Systems Engineering; gestructureerd en aantoonbaar werken.

Wat ga je leren tijdens deze cursus?

Tijdens de systems engineering cursus leer je cruciale methoden en technieken die je helpen bij het concretiseren van je projectopgave, het identificeren van goede klanteisen en het helder definiëren van systemen. Versterk je vaardigheden en breng je projecten naar een hoger niveau met BouwGenie. Leer alles over systems engineering: van de basisprincipes tot praktische toepassingen en implementaties.

Resultaat

Na afronding van onze cursus systems engineering ben je vertrouwd met:

  • De kernprincipes van systems engineering, inclusief de 5 essenties en 5 primaire projectprocessen.
  • Het herkennen en toepassen van methoden en technieken voor effectief werken.
  • Het belang van teamwork in de context van systems engineering.

Bovendien kun je:

  • De projectopgave concreet maken met het piramidemodel.
  • Het onderscheid tussen belang en standpunt benoemen.
  • Systemen helder definiëren voor optimale projectuitvoering

Handig om te weten

Na aanschaf van onze e-learning, geniet je een jaar lang onbeperkte toegang. Volg de cursus online op jouw eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Onze lesmaterialen, samengesteld door vooraanstaande experts, zijn gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Sneak peek

Aanmelden systems engineering cursus

Met de aanschaf van onze ‘Systems Engineering Cursus’ krijg je een jaar lang onbeperkte toegang. Dit geeft jou de flexibiliteit om de e-learning te volgen op het moment en locatie die jou uitkomt.

Eline van den Hombergh

Over de Genie

Eline van den Hombergh

Ik ben een ontrafelaar en doe niets liever dan structuur aanbrengen in onze complexe wereld. Als Systems Engineer help ik projectteams om met Systems Engineering te werken zodat projecten meer en meer voorspelbaar worden. Je kunt me tegenkomen in projectteams maar ook als workshopbegeleider en vanaf nu ook als Bouwgenie! Dit doe ik allemaal vanuit mijn kennis en ervaring met Systems Engineering maar ook met creativiteit en humor. Werken moeten we allemaal, dan kunnen we het maar beter een beetje leuker maken!

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Contractmanagement
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV training basis

Beschikbaar!
Systems Engineering
Fabian de Jong
Expert:
Fabian de Jong

Systems Engineering voor opdrachtnemers

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

We bellen je even om een afspraak te maken. Met wie hebben we het genoegen?

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?