Systems engineering opleiding

Fabian de Jong

Ben je werkzaam in de realisatiefase van bouw- en/of infrastructuurprojecten en wil je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Systems Engineering verbeteren? Dan is deze Systems Engineering opleiding (e-learning) een must voor jou!

Voor wie is deze SE opleiding bedoeld?

Deze online opleiding is bedoeld voor opdrachtnemers en aannemers in de bouw- en infrastructuur- en civieltechnische sector die ervaring hebben met projecten waar Systems Engineering wordt toegepast of die een ‘SE-project’ in het vooruitzicht hebben.

Wat ga je leren tijdens deze SE opleiding?

Aan de hand van vier stappen word je tijdens deze online opleiding (e-learning) meegenomen in het Systems Engineerings proces. Door middel van deze e-learning gaat dit proces bij jou ‘leven’. Per onderdeel wordt de theorie behandeld en weet jij wanneer er ‘iets’ van je wordt verwacht.

Resultaat

Na het volgen van de opleiding Systems Engineering in vier stappen ben je bekend met de vier verschillende fasen van Systems Engineering en weet je wanneer deze fasen van belang zijn. Bovendien weet je wie bij welke fase betrokken moet zijn. Deze kennis stelt je in staat om betere resultaten te behalen in jouw projecten.

Sneak peek

Handig om te weten

Onze e-learning is ontworpen om te voldoen aan jouw behoeften en is na aanschaf een jaar lang onbeperkt toegankelijk. Je kan de opleiding online volgen in jouw eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Onze opleidingsmaterialen zijn ontwikkeld door experts uit het vakgebied en zijn gebaseerd op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector.

Aanmelden Systems Engineering opleiding

Wil je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Systems Engineering verbeteren en betere resultaten behalen in jouw projecten? Meld je dan nu aan voor onze online opleiding Systems Engineering in vier stappen en krijg een jaar lang onbeperkt toegang tot deze e-learning. 

Fabian de Jong

Over de Genie

Fabian de Jong

Als specialist Systems Engineering help ik (project-) organisaties bij het toepassen van deze werkmethode. Ik adviseer het management en begeleid projectteams. Daarbij geef ik trainingen in dit vakgebied. In mijn e-learning leer ik jou om Systems Engineering toe te passen in 4 overzichtelijke stappen.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Contractmanagement
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV training basis

Beschikbaar!
Projectmanagement
Hermen Bruinissen
Expert:
Hermen Breunissen

Integrale Projectbeheersing

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?