UAV cursus

Pieter de Vries

Onvolledige informatie, niet vastgelegde afspraken en aannames zijn grote risico's in bouwprojecten. Om repeterende faalkosten te voorkomen is bewustwording van de spelregels en communicatie cruciaal. Onze UAV cursus (e-learning) biedt een uitstekende start om dit bewustzijn te ontwikkelen.

Voor wie is deze UAV cursus bedoeld?

Deze UAV cursus is speciaal ontworpen voor werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders en contractmanagers werkzaam in de bouw- en infrastructuursector. Er zijn geen specifieke vereisten nodig om deze online cursus te volgen.

Wat ga je leren tijdens deze UAV cursus?

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk leer je tijdens deze cursus de praktische toepassing van UAV. Jij leert de belangrijkste zaken te herkennen en krijgt het inzicht dat het naast techniek steeds om geld handelt en de UAV economische spelregels zijn.

Resultaat

Na het volgen van de UAV cursus heb je het besef dat je eerst een 0-meting moet maken om te bepalen waar je staat en wat de regels zeggen, om van daaruit te kunnen communiceren. Je zult bewust worden van het feit dat een opdracht wordt aangenomen voor een vast bedrag en dat elke verandering in scope gevolgen kan hebben voor de contractuele planning en het budget in de realisatiefase.

Sneak peek

UAV cursus aanschaffen (e-learning)

Wil jij jouw kennis en vaardigheden op het gebied van UAV verbeteren en nog betere resultaten behalen in jouw projecten? Bestel jouw UAV cursus eenmalig om een jaar lang onbeperkt toegang te krijgen tot deze e-learning. Volg de cursus waar en wanneer het jou uitkomt! Onze cursusmaterialen zijn gebaseerd op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector. Uiteraard ontvang je een certificaat.

Pieter de Vries

Over de Genie

Pieter de Vries

Vanuit mijn achtergrond als bouwrechtadvocaat weet ik als geen ander waar een discussie kan overgaan in een geschil. Als consultant help ik organisaties te laten werken in een beheerst administratief proces. Naast het adviseren over bestekken en bouwcontracten heb ik honderden workshops verzorgd op het gebied van de UAV.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Projectmanagement
Hermen Bruinissen
Expert:
Hermen Breunissen

Integrale Projectbeheersing

Beschikbaar!
Kwaliteitsborging
auditstrategie
Louis Jurjus
Expert:
Louis Jurjus

Auditstrategie in drie stappen

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?