UAV-GC cursus

Pieter de Vries

Wil je een UAV-GC cursus volgen? Meld je dan aan voor de UAV-GC basis e-learning bij BouwGenie. Leer op je eigen tempo de verschillen tussen UAV en UAV-GC, ontdek de structuur van een GC-contract en krijg inzicht in de beheerste processen en rechtmatige onderbouwingen die nodig zijn. Deze cursus biedt je de nodige kennis en vaardigheden om succesvol te opereren binnen het domein van UAV-GC contracten. Schrijf je vandaag nog in!

Introductie UAV-GC cursus

Binnen de infrastructuur-branche tekent zich een opvallende trend af waarbij opdrachtgevers zich steeds verder terugtrekken in het proces. Dit leidt ertoe dat aannemers een meer prominente rol op zich nemen en een grotere verantwoordelijkheid dragen, zowel in de procesgang als bij het ontwerp. Deze verschuiving in verantwoordelijkheden naar aannemers vereist een andere denkwijze en aanpak.

Onze UAV-GC cursus is specifiek ontwikkeld om dit bewustzijn te vergroten en fungeert als een ware eyeopener. Deze cursus biedt waardevolle inzichten en training om effectief om te gaan met UAV-GC contracten en de veranderende dynamiek in de sector. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op deze ingrijpende verschuiving binnen de branche.

Voor wie is de UAV-GC cursus bedoeld?

Deze UAV-GC cursus is van waarde voor iedereen die betrokken is bij GC-contracten en benadrukt het belang van het begrijpen van deze specifieke contractomgeving. Binnen de context van deze cursus zijn potentiële deelnemers onder andere calculators, werkvoorbereiders, projectleiders en engineers, zowel bij aannemers als opdrachtgevers in de bouw- en infrasector.

Wat ga je leren in deze e-learning?

  • Grondig inzicht in de verschillen tussen UAV en UAV-GC contracten.
  • Vertrouwdheid met de structuur van een GC-contract en de diverse contractdocumenten.
  • Specifieke focus op de Vraagspecificatie Eisen en het bijbehorende proces om de juiste mindset voor het werken met GC-contracten te ontwikkelen.

Vereiste voorkennis UAV-GC cursus

Hoewel specifieke voorkennis niet vereist is, kan het waardevol zijn als je voorafgaand aan deze cursus de UAV-basis e-learning hebt gevolgd. Dit zal de overgang naar de GC-variant soepeler maken en helpen om de aangegeven verschillen beter te herkennen.

Resultaat

Na het voltooien van de e-learning, zul je inzien dat bij een GC-contract de nadruk ligt op het beheer van een gestructureerd proces. Het opbouwen van een dossier vormt de kern van elk GC-project. Je contract-bewustzijn wordt vergroot, zodat bij iedere uitdaging naar de juiste juridische grondslag kan worden verwezen.

Sneak peek

UAV-GC cursus aanschaffen

Schrijf je vandaag nog in voor de UAV-GC cursus en maak een positief verschil in jouw bouwprojecten! Met een enkele aanschaf kun je het hele jaar onbeperkt toegang krijgen tot de UAV-GC training. Volg de cursus op jouw eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, en ontvang na voltooiing een gewaardeerd certificaat. Bereid je voor op succes in de wereld van UAV-GC contracten!

Pieter de Vries

Over de Genie

Pieter de Vries

Vanuit mijn achtergrond als bouwrechtadvocaat weet ik als geen ander waar een discussie kan overgaan in een geschil. Als consultant help ik organisaties te laten werken in een beheerst administratief proces. Naast het adviseren over bestekken en bouwcontracten heb ik honderden workshops verzorgd op het gebied van de UAV.

Zijn deze e-learnings ook iets voor jou?

Contractmanagement
Pieter de Vries
Expert:
Pieter de Vries

UAV training basis

Beschikbaar!
Systems Engineering
Fabian de Jong
Expert:
Fabian de Jong

Systems Engineering in vier stappen

Beschikbaar!
logo BouwGenie

Over ons

Ons team

Contact

Contact & route

BouwGenie B.V.

Hugo de Grootplein 1 – Unit 1

3314EG DORDRECHT

info@bouwgenie.nl

+316 4700 5108

50%

De laatste stap:

Waar mogen we de logingegevens naartoe sturen?